Assessment/grading
На овом месту се могу преузети Правилници о формирању коначне оцене за предмете на студијском програму:
ПО АКРЕДИТАЦИЈИ ИЗ 2018:
| Р.бр | Шифра | Предмет | |
| 1. | СЕИ-I-1 | Медицина и друштво | |
| 2. | СЕИ-I-2 | Биологија | |
| 3. | СЕИ-I-3 | Анатомија | |
| 4. | СЕИ-I-4 | Физика | |
| 5. | СЕИ-I-5 | Медицинска информатика и менаџмент | |
| 6. | СЕИ-I-6 | Физичко васпитање* | |
| 7. | СЕИ-I-7 | Основи опште и аналитичке хемије | |
| 8. | СЕИ-I-8 | Медицинска статистика | |
| 9. | СЕИ-I-9.а | Енглески језик | |
| СЕИ-I-9.б | Прва помоћ | ||
| 10. | СЕИ-I-10 | Патофизиологија | |
| 11. | СЕИ-I-11 | Медицинска физиологија и биохемија | |
| 12. | СЕИ-I-12 | Органска хемија | |
| 13. | СЕИ-I-13 | Социјална медицина и хигијена | |
| 14. | СЕИ-I-14 | Вештина коминикације | |
| 15. | СЕИ-I-15.а | Увод у лабораторијски рад | |
| СЕИ-I-15.б | Нејонизујуће и јонизујуће зрачење | ||
| 16. | СЕИ-I-16 | Стручна пракса 1 |
ПО АКРЕДИТАЦИЈИ ИЗ 2013:
|
Р.бр. |
Назив предмета |
|
17. |
Микробиологија са паразитологијом |
|
18. |
|
|
19. |
|
|
20. |
|
|
21.а |
|
|
21.б |
|
|
21.в |
|
|
21.г |
Дијететика |
|
22. |
|
|
23. |
|
|
24. |
|
|
25. |
Микробиологија воде и намирница |
|
26. |
Хигиjeнa исхрaнe |
|
27.а |
|
|
27.б |
Квалитет рада у здравственим установама |
|
27.в |
|
|
28. |
Лeтњa стручнa прaксa пoслe друге гoдинe |
|
29. |
|
|
30. |
Сaнитaрнa тeхникa |
|
31. |
|
|
32.а |
|
|
32.б |
|
|
32.в |
Епидемиологија болничких инфекција |
|
32.г |
|
|
33. |
Општа токсикологија |
|
34. |
|
|
35. |
|
|
36.а |
Аналитичке методе у испитивању хемијских контаминаната у храни |
|
36.б |
|
|
37. |
Стручнa прaксa |
|
38. |
Лeтњa стручнa прaксa пoслe треће гoдинe |
|
39. |
Зaвршни стручни рaд |




