combine_images_980.jpg

Комисија за анализу ефикасности студирања (en)

Print

 

Комисија за анализу ефикасности студирања бави се анализом ефикасности студирања. Ефикасност студирања представља просечну дужину студирања студената који су дипломирали у истој школској години на одређеном студијском програму. Комисија за анализу ефикасности студирања анализира ефикасност студирања на три нивоа:

  • на нивоу Факултета - процењује се ефикасност студирања у оквиру сваког студијског програма, на основу просечне дужине трајања студија;
  • на нивоу година студија и наставних предмета у оквиру сваког студијског програма - процењују се параметри техничке ефикасности, тј. оптимални услови за извођење наставе, на основу пролазности по годинама и по предметима и по испитивачима;
  • на индивидуалном нивоу - процењује се ефикасност студирања за сваког студента у свакој години студија и по завршетку студија (за студије у целини), на основу броја положених испита у свакој години студија и просечне оцене током студирања.

Осим активности везаних за ефикасност студирања, Комисија за анализу ефикасности студирања сваке године врши избор најбољих дипломаца и најбољих студената на интегрисаним академским и основним струковним студијама, према Правилнику о избору најбољег дипломца, најбољих дипломаца студијских програма и најбољих студената по годинама студија интегрисаних академских студија и Правилника о избору најбољег дипломца основних струковних студија. 

 


 

INFO ABOUT THE FACULTY OF MEDICINE

 

ADDRESS:
Blvd. Dr Zorana Djindjica 81
18108 Nis
Republic of Serbia
Phone: +381-18-42-26-644
FAX:     +381-18-42-38-770
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tax ID number: 100664516
VAT ID number: 131586859
Company registration number: 07215282
Bank: Ministry of Finance Treasury Administration, Niš Division
Giro transfer number for clients: 840-1681666-03
Business activity code